Kuglači Zadra gostuju u Bjelovaru, Baljak: “Ništa osim naše pobjede ne dolazi u obzir!”

Kuglači Zadra sutra od 15 sati gostuju kod Bjelovara u susretu 3. kola Prve HL, nakon dvije utakmice Zadrani imaju jednu pobjedu i neriješeni ishod, dok je Bjelovar još uvijek bez bodova.

Kapetan zadarskih kuglača Marijo Baljak (62) smatra kako moraju biti na oprezu, bez obzira što je Bjelovar jedna od lošijih momčadi lige.

Mi smo apsolutni favoriti, ali Bjelovar nikako ne smijemo podcijeniti, međutim, ništa osim naše pobjede ne dolazi u obzir! Na takvim, nazovimo tako, “malim utakmicama” se osvaja prvenstvo. Naš sutrašnji protivnik će vjerojatno ove sezone biti u borbi za ostanak u ligi, ali imaju tri, četiri jako dobra igrača, pogotovo kad igraju na svojoj kuglani, gdje znaju biti vrlo nezgodni. Spomenut ću još kako nas od 4. do 8. listopada očekuje i nastup u rumunjskom Cluju u natjecanju europskog NBC kupa, nadamo se da ćemo biti među tri prvoplasirane momčadi kako bi izborili i Ligu prvaka, mišljenja sam kako je naša kvaliteta na zavidnoj razini, te da ćemo ostvariti sve naše zacrtane ciljeve, kazao je Baljak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...