Masnić pred novu sezonu: “Guštam raditi s mojim mladim momcima, borit ćemo se pa kako bude”

Odbojkaši Zadra kasnije nego inače počeli su pripreme pred početak nove sezone u Superligi Prvenstva Hrvatske, koja će brojati ukupno jedanaest klubova.

Igrači Marina Masnića lani su u konkurenciji dvanaest klubova zauzeli pretposljednje jedanaesto mjesto s učinkom 3-19.

Zadarski stručnjak Marin Masnić (39), koji već osamnaest godina vodi odbojkaše Zadra, realan je uoči nove prvenstvene sezone, očekuje da će njegovi igrači biti pri dnu ljestvice.

Marine dosta kasno ste krenuli s pripremama?

Istina krenuli smo nikad kasnije, pripreme su nam počele 5. rujna s početkom nove školske godine. Nismo imali termine za treninge u ŠC Višnjik zbog rukometne završnice SEHA lige. Ove sezone liga broj jedanaest klubova, tako da nema ispadanja. Imamo najmlađu momčad bez igrača sa strane, realno je iz tih razloga očekivati da budemo pri dnu ljestvice. Naravno, bit će tu tri do četiri kluba s kojima ćemo moći ravnopravno igrati, ali ostali klubovi, njih četiri do pet, su puno jači i to je velika razlika u odnosu na nas. Dodao bih, da je u cijeloj priči bitno da nam igraju naši mladi zadarski igrači. Guštam raditi s mojim mladim momcima…borit ćemo se, pa kako bude!

Prije početka Superlige imate li u planu odigrati i koju pripremnu utakmicu?

Imat ćemo uskoro turnir u Rijeci, potom ćemo u dvorani 4 ŠC Višnjik organizirati memorijalni turnir “Zdravko Dacijar”. Pred sam početak sezone imamo završno ugravanje na turniru u Bihaću. U 1. kolu Superlige gosti smo Ribole Kaštela, oni su favoriti, ali nećemo se unaprijed predati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...