Mila Horvat otvorila svoj Instagram profil. Pogledajte kako izgleda njezina prva objava…

Prije nekoliko dana pisalo o tome da se sportska novinarka i voditeljica navodno vraća na male ekrane.

Godinama se susretala sa zlouporabom svog imena i lika, krađom identiteta i otvaranjem raznih profila na društvenim mrežama.

Sad je sama otvorila svoj Instagram profil, piše Tportal.

Premda je prije nekoliko godina objasnila da se kloni svih društvenih mreža, da bježi od njih premda zna da, kako joj savjetuju neki, bi joj dobro došlo u poslu te istaknula kako nema namjeru ‘pokleknuti’ trendovima i otvoriti svoj profil, ipak je to učinila.

‘Prije gotovo dvije godine bila sam meta internetske prijevare. Netko se lažno koristio mojim identitetom u internetskom prostoru kako bi profitirao na mom imenu i prezimenu. Tada sam rekla da će, ako ikad budem htjela kreirati i otvoriti svoje profile na društvenim mrežama, to biti službeno. Došlo je vrijeme da to i učinim’, poručila je Mila Horvat u svojoj prvoj objavi. I dok joj pristižu novi pratitelji, ona za sada ne prati nikoga.

Uskoro bi je trebali gledati na televizijskim ekranima, ali ovaj put ne u ulozi voditeljice već kao jednu od natjecateljica popularnog showa ‘Zvijezde pjevaju’ na HRT-u s kojeg je otišla prije 2013. godine.

Podsjetimo, na Prisavlju je provela 13 godina gdje je izgradila karijeru u sportskom programu. Mnogi je pamte kao voditeljicu emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ te brojnih drugih projekata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...