Novo pojačanje KK Zadra Sani Čampara: “Odgovaraju mi treninzi na kojima se puno radi!”

Košarkaši Zadra večeras od 20 sati igraju svoju petu pripremnu utakmicu pred početak nove sezone. Protivnik igračima Danijela Jusupa, na vrlo jakom međunarodnom turniru “Pro stars “u francuskom Angersu u dvorani “Jean Bouin” bit će Cholet, francuski prvoligaš.

Sutra će Zadrani u 18.30 sati za protivnika imati prvaka Izraela Hapoel Holon, na turniru još sudjeluju Darussafaka Istanbul i još dva francuska kluba Le Mans i francuski Metropolitans 92.

Dodajmo ovome, kako je KK Zadar i službeno raskinuo ugovor s Dujom Bralom.

Sani Čampara, 23-godišnji playmaker (190 cm.) tek se nedavno priključio momčadi, nakon što je u dresu reprezentacije BiH sudjelovao na Eurobasketu.

Sani, BiH nije prošla skupinu “B” Eurobasketa, na kraju ste imali ste omjer 2-3, dobili ste polufinalistu Sloveniju, u skupini su vam protivnici bila još dva polufinalista Njemačka i Francuska?

Zadovoljni smo s igrama na EP, stalno smo se dizali u formi i igrali dobro, nažalost, imali smo jaku skupinu koja je s pravom nazvana “skupina smrti”. Ostaje mali žal što smo ispali, ali najvažnije je da smo imali jednu pozitivnu atmosferu unutar momčadi.

Izbornik Adis Bećiragić vam nije dao niti sekunde šanse na Eurobasketu?

Šteta svakako, ali jedan sam od mlađih u reprezentaciji, dosta sam učio od starijih suigrača, sve u svemu, čast mi je bilo nastupati za dres svoje države.

U Francuskoj si trenutno s KK Zadrom, očekuje vas izuzetno jak turnir?

Tek sam prije dva dana sa svojim novim klubom odradio prve treninge. Dat ću sve od sebe, dobro treniramo. Upoznao sam se s novim suigračima, međutim, neke znam od prije i atmosfera je super. Sudjelujemo na jakom turniru koji će pokazati koliko možemo i u čemu još možemo napredovati.

Kako se snalaziš na treninzima kod trenera Danijela Jusupa?

Odlično! Odgovaraju mi treninzi na kojima se puno radi! Meni kao mladom playmakeru to svakako odgovara.

Poruka navijačima Zadra?

Nadam se da će nas podržati u što većem broju, a mi ćemo dati sto posto od sebe! Također, priželjkujem da ćemo ostvariti dobre rezultate u novoj sezoni, te da ćemo opet slaviti zajedno s našim navijačima. Iskreno, jedva čekam početak nove sezone.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...