Opisali iskustvo iz Kolovara: “4 zvjezdice? Daljinski je zalijepljen selotejpom, a ručnici su djelomično poderani”

Kult Plave Kamenice, digitalni medij koji se bavi hranom, vinom i putovanjem kroz recenzije, reportaže i priče, ovoga puta dotiče se zadarskog hotela Kolovare. Uz brojne prigovore.

Tekst počinju opisom atrija za kojeg kažu da uređenjem i atmosferom neumoljivo podsjeća na starački dom.

“Dosadno, mrtvo i socijalno”, opisuju.

Idu i korak dalje te konstatiraju da su Kolovare četiri zvjezdice mogle dobiti jedino lobiranjem u Ministarstvu turizma, što govori, zaključuju, o korupciji u hrvatskoj turističkoj administraciji.

Ispričali su svoje iskustvo prilikom posjete hotelu.

Prenosimo ga djelomično.

“Sobe su razmjerno male, od 16 do 22 kvadratna metra. Ručnici su tanki, grubi i djelomično poderani. Mali televizor obješen je na velikom ogledalu. Daljinski upravljač u sobi 254 bio je potrgan i zalijepljen selotejpom. Sobe blago asociraju na siromašnije privatne bolnice. Sobe jesu funkcionalne: kreveti nisu posve neudobni, tuševi rade i voda je vruća. Međutim, od hotela s četiri zvjezdice očekujete barem minimalni luksuz”, pišu.

Požalili su se i na protokol primanja, iako su pohvalili djelatnike za ljubaznost.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...