Podržimo Jusupa! Danijel Jusup: “Zadovoljan sam, napravit ćemo neke korekcije!”

Završilo je drugo polufinale 17. Memorijalnog turnira “Tomislav Knežević” u kojem je KK Zadar uvjerljivo dobio Alkara Sinj rezultatom 95-61.

Kasno je. Već je prošlo 23 sata, čekamo trenera Danijela Jusupa, kako bi čuli njegove prve dojmove nakon prvih mjesec dana priprema i prve pripremne utakmice.

Evo i Jupe…brzim koracima napušta dvoranu Jazine, zaustavljamo ga, ljubazno je zadarski strateg dao prve dojmove nakon utakmice u kojoj su se njegovi momci željeli predstaviti u što boljem svjetlu zadarskoj publici, a bilo je samo 200 gledatelja…

Zadovoljan sam! Neke stvari smo radili dobro, neke nismo, ali najvažnije je da se nitko nije povrijedio. Ujutro se moramo odmoriti, zatim ćemo napraviti neke korekcije pa ćemo vidjeti kako će to izgledati u finalu s Goricom. Svi moji momci su zadovoljili, trude se, dobili su šansu i nadam se da će nastaviti tako i dalje, kazao nam je Jusup.

Bilo je teško i igračima i gledateljima, vruće, sparno je u bilo u hramu košarke. Doduše, očekivali smo puno više gledatelja…možda je razlog dosta kasan početak utakmice, možda neatraktivan protivnik…tko će ga znati?

Jusupu treba dati podršku! Slaže kockice nove momčadi, ne treba podcjenjivati njegove momke. Ima još sigurno prostora za napredak u igri.

Alkar nije bio protivnik po mjeri, ali dojma smo da nova pojačanja “grizu”. Arijan Lakić je odigrao dobru rolu, Antonio Jordano i ostali …polako, bit će to dobro na kraju. Pričekajmo 21 sat i finale Zadar-Gorica. Igrači Zadra jedva čekaju novu utakmicu, a gledatelji? Nadamo se ipak većoj posjeti nego sinoć.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...