Posljednja šansa za upis na studij ove godine

Za sve one koji još uvijek nisu odabrali svoj studij Veleučilište u Šibeniku omogućilo je jesenski upisni rok. Prijave za upis na četiri preddiplomska stručna studija – Turistički menadžment, Poslovna informatika, Promet te Upravni studij – primaju se do 5. listopada.

Od 5. do 12. listopada predviđene su prijave u jesenskom upisnom roku za dva specijalistička diplomska stručna studija koja se izvode na Veleučilištu – Menadžment i Upravni studij.

Odluku o upisu na na neki od ponuđenih studijskih programa Veleučilišta možda potakne i činjenica da svi studijski programi predviđaju čak 450 sati stručne prakse koje Veleučilište osigurava svakom studentu kroz ugovore s partnerskim organizacijama iz javnog i privatnog sektora. Na taj način studenti osim teorijskih odmah stječu i praktična znanja koja im olakšavaju ulazak na tržište rada. Da je odabir studiranja na Veleučilištu u Šibeniku pametno ulaganje u budućnost potvrđuje i činjenica da je zapošljivost njegovih studenata po završetku studija veća od 90%.

Osim modernih studijskih programa, vrijedi istaknuti da će se od ove akademske godine nastava u cijelosti izvoditi u novim prostorijama Veleučilišta u koje je uloženo preko 25 milijuna kuna, dok se kroz nekoliko mjeseci u Šibeniku očekuje i otvaranje najmodernijeg studentskog doma u Hrvatskoj kapaciteta 320 kreveta. Naposljetku, s ciljem olakšavanja studiranja za sve izvanredne studente predviđena je mogućnost plaćanja školarine u pet rata.

Sve dodatne informacije o mogućnostima studiranja, prijavi i upisu na Veleučilište u Šibeniku mogu se dobiti od prodekanice za nastavu Ivane Beljo, univ. spec. oec., v. pred., na e-mail: ibeljo@vus.hr , ili voditeljice Službe za studentske poslove (referada) Anite Marčić, dipl. oec., na e-mail: anitam@vus.hr ili OVDJE.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...