Puno pitanja pred novu sezonu KK Zadar. Čemu igra gluhih telefona i gdje je zapelo s Pavinom?

Nova sezona za košarkaše Zadra počinje sljedećeg petka 30. rujna u 18 sati, domaćom utakmicom protiv Studentskog centra Podgorica. Gdje će se igrati? Još nije poznato, jer se Klub još nije službeno oglasio hoće li utakmice igrati u dvorani Krešimir Ćosić ili u Jazinama. Dalje, direktor kluba David Gunjević se ne javlja na telefonske pozive. Možda se boji pitanja koja mu unaprijed nisu pripremljena i ne voli šokantna pitanja?! Primjerice, hoće li pristati uskladiti svoju plaću s plaćama ostalih direktora gradskih firmi? Možda su neki mediji favorizirani, tko će ga znati?

Još nije ni poznato kada će gledatelji moći kupiti svoje godišnje pretplate i po kojoj cijeni, a samo je šest dana do prve utakmice. Ne zna se ni hoće li se putem medija i dalje dijeliti ulaznice putem nagradnih igara. KK Zadar kasni i s objavama na svojoj službenoj stranici, prije će se neka vijest plasirati putem lokalnih portala, nego na stranici Kluba. Uostalom, tko piše priopćenja na stranici i ima li KK Zadar uopće glasnogovornika?

Nije još bila niti jedna presica prije početka sezone, niti jedan novopridošli igrač nije službeno predstavljen. Je li silenzio stampa prisutna u klubu ili se svi prave mutavi, počevši od direktora, sportskog direktora i trenera. Postavlja se pitanje, zbog čega svi ostali sportski klubovi, ostavimo sada po strani košarku, imaju kvalitetniju komunikaciju s medijima. I nogometni, odbojkaški, vaterpolski, boksački i svi ostali.

Sutra će se od 18 sati u dvorani 3 ŠC Višnjik odigrali posljednja, osma po redu, pripremna utakmica KK Zadar pred novu sezonu protiv belgijskog prvaka “Filou Oostende” kojeg vodi Zadranin Dario Gjergja. Utakmica će biti zatvorena za javnost. Šteta, jer ovo je grad košarke, a ne grad skrivača.

I za kraj, gdje je zapelo u pregovorima s talentiranim Davidom Pavinom (17 god., 195 cm.), čiji agent je poznati Miško Ražnatović iz beogradske agencije BeoBasket? Oko čega se lome koplja, oko kakvih uvjeta je nesporazum da se toliko dugo vode sastanci zbog mladog 17- godišnjeg bek-šutera Pavina? Hoće li ti pregovori uspjeti ili će ipak propasti, te hoće li i Pavin odlepršati u novu sredinu, kao što je već bio slučaj s nekim mladim talentiranim igračima? Pitanja za pitanjem…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...