Rubeša: “Mjesec dana pokušavam u Gradu dogovoriti sastanak zbog Jazina, ali me se ignorira!”

Nakon gradonačelnika Branka Dukića, izvanredno obraćanje zakazao je i vijećnik Ante Rubeša koji je danas došao u sukob s Davorom Karlovićem.

Na samom početku čestitao je braći Fantela na osvojenom 3. mjestu na EP i dotakao se srži nesuglasice s Karlovićem kojem je, u jednom momentu današnje sjednice, dobacio uvredu.

Na velikom ekranu prikazivala se slika iz Jazina, primijetio sam je i reagirao instinktivno na način da sam pitao čovjeka je li normalan? On je samnom član NO KK Zadar, Jazine su u jako lošem stanju i nitko ne bježi od toga, ali pitanje je tko je za to kriv. Već mjesec dana pokušavam doći u Gradsku upravu na sastanak s vlasnikom kluba kako bi sanirali i riješili ova pitanja, ali me se ne želi primiti… Baš zbog toga kako bi se na sjednici moglo govoriti kako smo mi koji smo došli ispraviti nepravdu koja se dešava u KK Zadru već 30 godina, ti koji riskiramo živote naše djece prebacivanjem omladinskog pogona u športsku dvoranu. Znači povod mog pitanja “Jesi li normalan?” gospodinu Karloviću nije bio njegova čestitka zlatnom jedriličaru, već ova slika koja se u vrijeme njegova izlaganja prikazivala na velikom ekranu, pojašnjava Rubeša.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...