Rukometni klub Pag upisuje polaznike u novu godinu; Rukomet od 1., a odbojka od 4. razreda

Članovi i vi koji će te to tek postati, obavještavamo Vas da su otvoreni upisi u novu športsku godinu kluba. Važno je napomenuti da djeca koja su već pohađala program škole ne trebaju se ponovno upisivati, već samo doći na prvi trening kluba. Prvi trening odbojke i rukometa ćemo na vrijeme najaviti putem web stranice i društvenih mreža.

Ove godine Rukometni klub Pag kroz Univerzalnu školu sportova RK Pag i u suradnji s odbojkaškim klubom Fortuna iz Paga, učlaniti će nove polaznike i polaznice po sljedećima kriterijima:

  • U sekciju RUKOMETA upisati se mogu djeca od 1. godine Osnovne škole,
  • U sekciju ODBOJKE upisati se mogu djeca od 4. godine Osnovne škole.

Sekciju rukometa voditi će naša već dobro poznata trenerica Nikolina Prtorić uz pomoć tajnice Anđele Paladina, dok će Odbojkaška sekcija i klub Fortuna voditi novi treneri i članovi kluba; glavni trener Antonijo Pavić,  trenerica Anamarija Negulić,  pomoćna trenerica Marina Čemeljić i tajnica kluba Fortuna Majda Reč.

Požurite i učlanite se, jer još nam je kratko do početka. Prijaviti se možete na ovoj poveznici, napominju iz RK Pag.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...