Samo Pino Giergia će mukte u dvoranu; Gunjević: “Znam da su pretplatnici u Press VIP-u ljuti, jer im je cijena udarac po džepu!”

David Gunjević direktor KK Zadar na današnjoj presici opet se dotaknuo besplatnih ulaznica i gledatelja na Press VIP tribini, kojima je poskupjela godišnja pretplata.

Što se tiče veterana KK Zadar samo će Giuseppeu Pinu Giergiji biti omogućena besplatna ulaznica. Isto tako pozivam gradonačelnika Branka Dukića i ostale političare da kupe ulaznice! Svoje ulaznice kupit će i svi članovi NO kluba, a i osobno ću kupiti ulaznicu. Trenutno smo na 350 prodanih pretplata, radi se o iznosu od nekih 170 tisuća kuna. Jesam li spreman korigirati svoju plaću? Vidjet ćemo! Što se poskupljenja Press VIP tribine s 500 na 790 kuna tiče, oni gledatelji koji sjede s novinarima su privilegirani, jer novinari imaju najbolja mjesta, 30 pretplata u Press VIP-u je prodano. Vjerojatno je za te pretplatnike u Press VIP-u udarac po džepu, ali trenutak je da klubu pomognemo! Pojavili su se i nekakvi medijski napisi da smo mi skinuli blokadu prema HKS-a s novim sponzorskim ugovorom, nije istina, mi smo ušli u rizik, mi smo te novce oduvijek imali, ali nismo mogli otvoriti obrte novim igračima. Sad smo na nekih 70 posto s pretplatama za isplatu onoga što smo dugovali našim bivšim igračima. Znači, još nam nedostaje oko 40 prodanih pretplata do isplate duga prema HKS-u, kazao je Gunjević.

Direktor ŠC Višnjik Denis Karlović smatra kako su izašli u susret KK Zadru, jer da nisu, klub bi bio blokiran.

Imali smo obvezu riješiti predstečajnu nagodbu, jer je KK Zadar bio najveći dužnik upravo ŠC Višnjik, to smo riješili utrškom od prodaje ulaznica, da to nismo napravili KK Zadar bi sada bio blokiran! Predstečajne nagodbe više nema i ona je praktički na nuli! Što se cjenika korištenja ŠC Višnjik tiče, klubovi koji koriste određeni broj sati u glavnoj dvorani imaju popust od 65 posto, zaključio je Karlović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...