Stručnjaci tvrde: “Ovo su najbolje godine za vjenčanje, tada najviše brakova uspije”

Ljudi imaju različite planove i želje kad bi se htjeli vjenčati, no prema novom istraživanju postoji idealna dob za to. Prema stručnjacima Tomu Griffithsu i Brianu Christianu, brak je najbolje sklopiti s navršenih 26 godina…

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

Kako piše Mirror, njihovo tumačenje kaže da kada dosegnete 37 posto nekog cilja, dosegnuli ste savršenu točku za izvršenje svog plana; odnosno ako prosječna osoba svoju bolju polovicu traži u dobi između 18. i 40. godine, tada je idealna dob 26 godina jer je do tada prošlo 37 posto od ukupnog vremena traganja…

Prema ovoj teoriji, ako ste mlađi ili stariji od 26 godina, prečesto ćete se svađati sa svojim partnerom i veza jednostavno neće uspjeti.

Naravno, pravilo od 37 posto nije savršeno i zapravo ne objašnjava činjenicu da se naši ukusi između 18. i 40. godine života mogu promijeniti i možda počinjemo tražiti nešto drukčije, no ovi stručnjaci tvrde da je veća vjerojatnost da će veza biti dugotrajna ako se ozakoni u 26. godini života, prenosi Večernji.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...