Svećenik udanu ženu pozivao na grupnjak! Muž vidio poruke u mobitelu pa sve prijavio nadbiskupiji

Afera se dogodila u slavonskoj općini Sikirevci kad je suprug mještanke pronašao lascivne poruke u mobitelu svoje žene, doznaje Index.

Obratio se nadbiskupiji, razgovarao s biskupom i tajnikom nadbiskupije te zatražio da župnika razriješe dužnosti. O svemu postoji i službeni zapisnik.

Kako se to još nije dogodilo, ni više od tjedan dana nakon što se obratio nadbiskupiji, o svemu je odlučio progovoriti u medijima. Inače, riječ je o vlč. Stjepanu Šumanovcu, župniku u Sikirevcima.

U posljednja dva mjeseca primijetio je da mu supruga skriva dio poruka u mobitelu, odnosno da ih štiti šifrom. Ispostavilo se da su se iza šifre krile poruke koje je primala od župnika. Uvjerio se u to i kad je u ime supruge poslao nekoliko poruka svećeniku koji je na to brzo odgovorio.

“Nagovarao ju je čak i na grupnjak, govorio joj da povede prijateljicu. Slao joj je i snimke i fotografije na kojima masturbira. Supruga mi je sve priznala, ona sebe krivi, ali ja sam joj objasnio da nije ona tu kriva, već on koji iskorištava svoj položaj.

Žalio se na misi

Znam da ovo nije prvi put da se svećenik ovako ponaša, imam informacije da je iste odnose održavao s 12 žena u mjestu, ovo nije prvi put”, kaže muž.

“Ja sam svojoj supruzi sve oprostio, mi smo to riješili, i njoj je bilo teško, ali volimo se, naš odnos je snažan. Razgovarao sam o ovome s djecom, sa širom obitelji, svi me podupiru. Nisam ishitreno donio odluku da o ovome progovorim”, kaže on.

Svećenik je i protekle nedjelje bio u crkvi u Sikirevcima za vrijeme mise i rekao je vjernicima da se mole za njega jer je krivo optužen, bilo je i onih koji su mu na to pljeskali i tapšali ga po ramenu.

“Ja tog svećenika ne mrzim, pokušao sam čak doći do njega, pozvao ga da razgovaramo o svemu i to riješimo”, otkrio je suprug za Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...