Traže se manekeni za dječju modnu reviju! Pobjednici će krastiti i jumbo plakate, jesenski katalog…

Nakon dvije godine pauze Bure Centar je ponovno u potrazi za manekenima koji će nositi dječju  modnu reviju.

Na velikom castingu koji će se održati u subotu, 10. rujna, u 19:00 sati u Bure Centru u Biograd na Moru odabrat će se manekeni u dobi od 3 do 18 godina za dječju modnu reviju koja će se održati u subotu, 17. rujna.

Bure Centar poziva roditelje da prijave svoju djecu, odnosno dovedu ih u subotu, 10. rujna, u Bure Centar i priušte im pravi mali modni doživljaj koji će pamtiti cijeli život. Nekima od njih možda upravo to bude prva stepenica u njihovoj modnoj karijeri.

Tročlani žiri – Anita Maričić i Antonija Grubić, organizatorice izbora za Miss Zadarske županije, i Ivona Barić, Miss Zadarske županije 2022. godine, u potrazi su za novim manekenskim nadama i ovo je jedinstvena prilika da im se predstave najmlađi i najslađi koji svoju budućnost vide upravo u modnim vodama.

MODNA REVIJA, 17. rujna

Na modnoj reviji koja će se održati u subotu, 17. rujna, maleni modeli imat će priliku doživjeti pravo manekensko iskustvo pod voditeljskom palicom Anite Maričić, zadarske manekenke, uz koju će proći cijeli proces priprema za pravu modnu reviju.

Stručni žiri odabrat će dvoje najboljih na modnoj reviji, naj manekena i naj manekenku, koji će postati zaštitna lica jesenske kampanje Bure Centra. Osim bogatih nagrada, njih čeka profesionalni photo shooting, a fotografije će se koristiti kroz cijelu jesensku kampanju Bure Centra što znači da će krasiti jumbo plakate, jesenski katalog kao i sve ostale vizuale vezane za kampanju. Dakle, najbolje očekuje dodatni manekenski izazov.

Ako Vaše dijete voli pozirati, lijepo se oblačiti, ne propustite ga dovesti u subotu, 10. rujna, u 19:00 sati u Bure Centar u Biogradu na Moru i priuštiti im poseban modni doživljaj.

Više informacija možete pronaći na www.bure-centar.hr

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...