Večeras u Kino zoni komična drama Deset u pola u režiji oskarovca Denisa Tanovića

Nedjeljna večer nam je otkrila kakvu presudu je donijelo 12 gnjevnih ljudi, a u srijedu ćemo moći saznati tko ima najbolje ćevape u Sarajevu. Oskarovac Danis Tanović nam u svojoj najnovijoj komičnoj drami Deset u pola pak servira; pravu porciju smijeha, gorčine i drame.

Svibanj je 2021. i Sarajevo se pokušava oporaviti od teške pandemijske godine. Jedno jutro, u Enesovu (Branko Đurić) pečenjarnicu ulazi Zagrepčanka u potrazi za najboljim ćevapima u Sarajevu. On je pošalje kolegi Izi (Izudin Bajrović) kako bi mu pružio užitak tradicionalne jutarnje kave nakon prve poslužene mušterije. Enesova bezazlena gesta izaziva neočekivani raspad poslovnih i privatnih života dvaju prijatelja, ali i čitavoga grada.

Nakon režije holivudskog krimi trilera Ubojice s razglednice, proslavljeni BiH redatelj Danis Tanović vraća se u Sarajevo kako bi nam još jednom pokazao i dokazao kako se harmoničan odnos u našem podneblju lako može pretvoriti u konflikt. U Tanovićem regionalnom kino hitu u glavnim ulogama nastupaju svima znani Branko Đurić i Izudin Bajrović, a zapaženu rolu ima i naš Goran Navojec. Deset u pola je na rasporedu u srijedu, 14. rujna s početkom od 20h, a ulaznice po cijeni od 25 kn mogu se kupiti svakim radnim danom u periodu od 09-13h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja (Poljana Branka Stojakovića – između Kazališta lutaka i Sv. Dominika) od 19:00 h.

Ulaznice se mogu rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: [email protected] te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.
U slučaju kiše ili lošeg vremena projekcija se odgađa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...