Veliki festival tehnologije i prezentacija atraktivnih Porschea na Višnjiku

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u ponedjeljak i u utorak, 19. i 20 rujna 2022. održat će se, kao i prošle godine, Infobip Shift konferencija, veliki festival tehnologije, sada u svom 11. izdanju.

Infobip Shift konferencija grandiozni je skup razvojnih programera koji će se ove godine održati na šest pozornica.

Organizatori najavljuju da će na Višnjiku biti oko četiri tisuće sudionika i posjetitelja, a u cijelom će svijetu događaj on line pratiti još desetak tisuća zainteresiranih.

Najavljeno je više od 50 govornika, redom etabliranih i vrhunskih stručnjaka.

Hrvatska tvrtka Infobip, inače, na šest kontinenata ima više od tri tisuće, brojne vrhunske i razvojne programere i na svoj način daje značajan doprinos sektoru IT-a.

Sve pojedinosti ovoga događaja možete vidjeti ovdje.

U sklopu konferencije na sjevernom parkiralištu Športskoga centra Višnjik bit će održana i prezentacija atraktivnih automobila Porsche.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...