Veterani KK Zadar traže besplatan ulaz u dvoranu, Obad: “Imam spisak na kojem je i Enio! Baš da vidim tko će me zaustaviti”

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare, direktor KK Zadar David Gunjević izjavio je da će samo legendarni Giuseppe Pino Giergia imati pravo na besplatnu ulaznicu, te da za nikoga drugog neće biti mukte ulaz.

Kontaktirali smo nekadašnjeg igrača KK Zadar, Ivicu Obada (65), inače člana Udruge veterana kluba, koji je već pripremio spisak veterana za koje će tražiti besplatnu godišnju ulaznicu.

Obade, što ako vas ne puste u dvoranu?

Jučer sam se čuo s direktorom kluba Gunjevićem, lijepo sam mu rekao da bio bi red da je on nas zvao, a ne da mu veterani šalju nekakvu zamolbu u pisanom obliku! Dostavio sam tajnici kluba Vani Dundov popis nas veterana koji ćemo dolaziti na utakmice. Inače, ja sam najredovitiji od veterana koji dolazi na utakmice! Ja ću doći pa da vidim tko će me zaustaviti!

Što ako vaš zahtjev bude odbijen od strane kluba?

Druga priča ne prolazi, veterani će doći na utakmicu i gotovo! Ako mi odlučimo da dolazimo, onda dolazimo, ako će doći nas dvadeset, onda će doći nas dvadeset! Što će oni u klubu meni odlučivati tko je manje ili više zaslužan.

Klubu treba pomoći kupnjom ulaznice?

Legende kluba nigdje u svijetu ne plaćaju ulaznice, KK Zadru mora biti čast što smo uopće prisutni na utakmicama.

Tko je sve pored vas na popisu veterana koji bi besplatno trebali ući u dvoranu?

Na spisku su pored mene još: Zdravko Jerak, Čedomir Ćiro Perinčić, Hrvoje Perinčić, Ivan Sunara, Mišo Ostarčević, Jure Košta, Branko Skroče, Darko Pahlić, Draženko Blažević, Boris Hrabrov, Stipe Šarlija, Denis Mujagić,  Arijan Komazec, Enio Meštrović, Dragan Zuban, Edvin Šimunov, Marin Pestić, Marin Vrsaljko. Također, i Petar Popović je na našem popisu, iako je zaposlenik kluba. Mogao bi se i proširiti ovaj popis, ali o tom, potom…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...