Zadarski bend Scarlet Notes predstavlja novu pjesmu “Oproštaj”

Scarlet Notes predstavlja novu pjesmu “Oproštaj”

“Oproštaj” je naziv najnovijeg singla zadarskog banda “Scarlet Notes” koji sugerira odlazak, ali i otvaranje novih stranica. Upečatljiva pop-rock pjesma, izrazito melodična i pamtljiva, a istovremeno čvrsto ukopana u svoj alter/rock habitus, “Oproštaj” ne ostavlja slušatelju drugu mogućnost nego da pojača svoj audio uređaj do kraja.

Scarlet Notes, zadarski pop-rock trio, prepoznat je već duže vrijeme po iznimnom vokalu Zrne Zuber i upečatljivim gitarskim dionicama Leonarda Jakšića kojim prkose prolaznim trendovima, a opet stvaraju modernu glazbu sa pečatom današnjice. Nakon povratničkog i vrlo zapaženog singla “Vrijeme Nas Mijenja ” i najnovije pjesme “Oproštaj”, Scarlet Notes priprema i istoimeno EP digitalno izdanje snimano u studiju “Twenty-Twenty” Jere Šešelje koji je ujedno i producent.

O pjesmi kažu slijedeće:

“Oproštaj” je pjesma u dva “poglavlja” o gubitku, tuzi i borbi s osjećajima. Zamišljena je kao glazbena fotografija trenutka koji želimo da nikad ne nastupi. Prikazuje koloplet boli, žaljenja, očaja… Valove nade i nemoći… Ne nudi sretan završetak, iako ostavlja prostor da se dogodi. “Oproštaj (prvi dio)” je žustri rock, vapaj za izgubljenim…”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...