Zadranin Sven Marcelić oborio rekord u Potjeri, sam je osvojio nevjerojatnih 115 tisuća kuna!

Sven iz Zadra i lovac Krešo se poznaju s fakulteta. U završnoj potjeri Sven je ostao sam i pokazao nevjerojatno znanje, zbog kojeg je kući otišao bogatiji za 115.000 kuna. Pohvalili su ga i Krešo i Joško Lokas.

Ovo je solidno, rekao je kapetan Sven iz Zadra, koji je u minuti brzopoteznih u kvizu ‘Potjera’ bio impresivan i tako otišao na ploču s osvojenih 31.500 kuna. U epizodi emisije koja je emitirana u četvrtak na pitanja općeg znanja odgovarali su Sven, Luka, Zlatko i Ivan. Istovremeno su gradili taktiku kako bi došli do finalnog kruga. Međutim, na tom putu im je stajao lovac, a u ovoj epizodi to je bio Krešimir Sučević Međeral.

Sven je odabrao višu ponudu i u završnu potjeru donio 115.000 kuna. Krešo ga je pohvalio i rekao kako se nada da će tako dobro znanje pokazati i ostali natjecatelji.

Student Luka u minuti brzopoteznih osvojio je 21.000 kuna, ali na ploči je odabrao višu ponudu, 80.000 kuna i Krešo ga je ulovio. Zlatko je u minuti brzopoteznih ‘zaradio’ 10.500 kuna, ali je također odabrao višu ponudu i s Krešom se borio za 50.000 kuna. Nije uspio jer je i njega ulovio.

Ivan je u minuti brzopoteznih ponovio Lukin rezultat i dobio 21.000 kuna, a na ploči mu je onda Krešo ponudio i iznos koji je ponudio Luki – 80.000 kuna. Ipak, Ivan nije htio ispasti pa je odabrao srednju ponudu, ali ni to mu nije pomoglo.

Sven je u završnoj potjeri ostao sam i protiv kolege s fakulteta, Kreše, borio se za 115.000 kuna. U završnoj potjeri, koja traje dvije minute, Sven je briljirao i imao ukupno 22 koraka prednosti pred lovcem Krešom. Cijeli studio mu je zapljeskao, prenosi 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...