Zbog alkohola i neimanja vozačke i osobne 36-godišnjak i 38-godišnjak završili u zatvoru!

U nedjelju, 11. rujna u 00.25 sati u Kukljici policijski službenici zatekli su u prometu automobil Fiat zadarskih registarskih oznaka.

U namjeri zaustavljanja vozača policijski službenici su uporabili svjetlosne i zvučne znakove za zaustavljanje, na koje se vozač oglušio i nastavio vožnju.

Daljnjim postupanjem je utvrđeno kako je vozilom upravljao 36-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,72 g/kg. Vozač je uhićen te smještenu službene prostorije do otrježnjenja.

Istog dana u 04.50 sati u Kakmi policijski službenici su zaustavili automobil Dacia zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 38-godišnjak bez položenog vozačkog ispita, a kod sebe nije imao osobnu iskaznicu. Vozač je isključen iz prometa i uhićen.

Po završetku postupanja, 38-godišnjak zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici, te 36-godišnjak zbog počinjenih prometnih prekršaja su uz Optužne prijedloge prepraćeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje im je određena mjera zadržavanja u zatvoru, nakon čega su predani u Zatvor u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...