Australska glumica po treći put proglašena najljepšom ženom svijeta

Časopis za muškarce Maxim Australia svake godine objavljuje listu od 100 žena iz Australije koje oni smatraju najljepšima i najuspješnijima u zabavi, sportu i pop kulturi. Na službenoj stranici časopisa objavljena je lista koju su napravili po tome tko je impresionirao, bio na naslovnicama ili imao ‘dobru’ godinu. Među njima su se našle neke žene koje su bile predvidljive, ali i neke koje su začudile javnost.

Na samom vrhu liste našla se glumica Margot Robbie (32) koja je u zadnjih nekoliko mjeseci briljirala u svojoj glumačkoj karijeri i tako se našla, po treći put na prvom mjestu popisa te postala rekorder, prenosi 24 sata.

Ispod nje se našla bivša tenisačica Ashleigh Barty, koja je ove godine objavila da neće više profesionalno igrati tenis.

Još neka od poznatih imena koja su se mogla vidjeti na listi su pjevačica Kylie Minogue i glumica Rebel Wilson.

Ono što je začudilo čitatelje diljem svijeta je to što se na listi našla Danielle Laidley, koja je 2020. godine promijenila spol iz muškog u ženski. Prije promjene, profesionalno je igrala australski nogomet, a jedno je vrijeme bila i trenerica.

 

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...