Četiri ulice na pet sati ostaju bez vode; Tvrtka Ludwig Pfeiffer koja je zadavala glavobolje s radovima na Puntamici, opet u poslu

Zbog izvođenja građevinskih radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefbau GmbH&Co.KG, dana 06.10.2022.godine (četvrtak) bez vode će biti potrošači u Zadru i kako slijedi:

U vremenu od 08:00 sati do 13:00 sati – Ulica Put Njivica,

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Put Njivica, kod k.br. 45.

U vremenu od 08.00 sati do 14:00 sati – Ulica Maka Dizdara,

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Ulicia Maka Dizdara, kod k. br. 42.

U vremenu od 08:00 sati do 15:00 sati – Lička ulica, Ulica Ante Tresića Pavičića,

Tijekom radova pa do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Ličkoj ulici, kod k. br. 22.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...