Do kada će KK Zadar živjeti na grbači građana Zadra? Dovedite više sponzore!

U Zadru se trenutno odvija vrlo ozbiljan ples milijuna. Velike kompanije imaju ogromne prihode, kupuju se dionice i pripremaju se ogromna investicijska ulaganja. Sve to nije dovoljno da direktor KK Zadar David Gunjević pronađe barem jednu novu kunu od sponzora za KK Zadar. Zadarska ekonomija cvate, a KK Zadar nema za papar. Kako to? Poražavajući učinak novog direktora i Nadzornog odbora kluba nakon više od 100 dana na dužnosti u KK Zadar. David Gunjević i predsjednik NO KK Zadar Ante Rubeša, pali su na ispitu po pitanju financija.

Jedna jaka hrvatska kompanija koja se bavi proizvodnjom bezalkoholnih i alkoholnih pića ima svog predstavnika u NO KK Zadar, iako nije sponzor kluba. Koga točno taj klupski nadzornik predstavlja u KK Zadar, i što donosi u Klub? Da bi ironija bila veća u opisu mu piše da je predstavnik sponzora u NO KK Zadar. To je poslovni fenomen, gdje to još postoji? Nigdje!

Nije jasno kako veliki “spasitelji” KK Zadar David Gunjević i Ante Rubeša, u tom moru milijuna nisu u stanju priskrbiti pokoju kunu i za KK Zadar. Nije jasno kako nova vlast u KK Zadar, u ovom financijskom bazenu ne može privući veće sponzorske iznose za klub.

Umjesto novih sponzora, nova vlast u KK Zadar moli za gradske pozajmice, i očekuje spasonosne kredite od Grada Zadra. I to kredite za sad neutvrđenog iznosa! Rubeša, Meštrović i Gunjević bivšu su vlast u KK Zadar kritizirali i na kraju srušili, prozivajući je da ovisi isključivo o Gradu Zadru i da nije sposobna dovesti nove sponzore. Rubeša i ostatak ekipe od kako su zasjeli u tople klupske fotelje više naravno ne spominju nove sponzore, draži su im šoldi od sve siromašnijih građana Zadra koji jedva spajaju kraj s krajem! Lako je tako voditi klub, zasučite rukave gospodo i dovedite sponzore! Grbača običnog malog čovjeka polako puca.

Potpuni politički igrokaz i fijasko od strane Rubeše i Gunjevića. Ispada da njima treba čak i više gradskih kuna kako bi “uspješno” vodili KK Zadar. Zamislite koja političko sportska komedija! Rubeša i Gunjević očito se rugaju sa zdravim razumom građana Zadra. Svakim danom je sve više upitnika oko budućnosti KK Zadar, a sve manje, ili gotovo ništa suvislih odgovora.

Možda ste nesposobni, možda ste krajnje licemjerni, a možda ste samo kvalitetni prodavači magle. Očito je da ste kombinacija svega navedenog, i da polako, ali sigurno, vodite KK Zadar u potpunu organizacijsku amaterizaciju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...