Država želi rasteretiti vozni park pa automobile stavlja na aukciju. Pogledajte koji modeli su u ponudi.

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je javni poziv u kojem omogućilo zainteresiranim kupcima da ‘rasterete’ vozni park, prenosi 24 sata.

BMW serije 3 s početnom cijenom od 26.000 kuna. Chrysler Grand Voyager s početnom cijenom od 2.100 kuna. Jaguar X-Type s početnom cijenom od 1.500 kuna. Ovo su samo neki od automobila iz voznog parka Republike Hrvatske koja su na prodaju.

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je javni poziv u kojem omogućilo zainteresiranim kupcima da ‘rasterete’ državni vozni park. Listu ponuđenih automobila možete pogledati ovdje.

Uz ponudu automobila naveli su i uvjete koje zainteresirani kupci moraju ispuniti kako bi njihove ponude bile valjane. Rok podnošenja ponude je 21. studeni 2022. godine do 10 sati.

– Sva vozila se prodaju u zatečenom stanju “VIĐENO – KUPLJENO” što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi – naglasili su iz ministarstva.

– Vozila se mogu pogledati 26. listopada 2022. godine u vremenu od 10:00 do 12:00 sati u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u Zagrebu, Novska ulica bb, dok se vozila pod rednim brojem 8., 9., 10., 11., 14., 20. i 25. mogu pogledati 26. listopada 2022. godine u vremenu od 13:00 do 13:30 sati u Jastrebarskom, Ul. Ivane Brlić Mažuranić bb (prostor bivše vojarne) – stoji u priopćenju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...