Gasi li se Cartoon Network, dječji kanal uz koji su odrasle generacije sretnih klinaca?!

Špekulacije da Cartoon Network odlazi su netočne. Cartoon Network Studios je prešao pod vodstvo WBTV-a i nastavit će stvarati odličan sadržaj, kao i Warner Bros Animation. Ne idemo nikamo, poručili su.

Društvenim mrežama i internetom zadnjih par dana počele su kružiti glasine o tome kako se popularni kanal Cartoon Network nakon 30 godina postojanja gasi.

Naravno, ta vijest je šokirala mnoge koji su odrasli na kultnim crtićima kao što su ‘Johnny Bravo’, ‘Dexter’s Laboratory’, ‘Cow and Chicken’ i slično.

Ubrzo nakon toga, oglasili su se iz Cartoon Networka s vrlo šaljivom porukom koja je jasno dala do znanja: ‘Ekipa, nismo mrtvi’.

Ovih dana pričalo se, a i pisalo, kako će se Cartoon Network spojiti s Warner Bros Animationom i kompletno nestati. Navodno je Warner Bros. već otpustio oko 80 djelatnika koji su radili na Cartoon Networku, uključujući i odjele za animaciju i scenarije.

Iz kompanije su potvrdili kako se Cartoon Network ne gasi te da su takvi navodi netočni.

Špekulacije da Cartoon Network odlazi su netočne. Cartoon Network Studios je prešao pod vodstvo WBTV-a i nastavit će stvarati odličan sadržaj, kao i Warner Bros Animation. Ne idemo nikamo, pisalo je u priopćenju koje je objavio FOX.

Naime, Cartoon Network oglasio se i na Twitteru navodeći kako odlaska za njih nema kako samo slave 30. rođendan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...