Glasovac: “Umirovljenici kopaju po smeću, a bogate se uvijek oni koji imaju veze s HDZ-om”

Saborska zastupnica Sabina Glasovac u N1 Studiju osvrnula se na neke izjave premijera Andreja Plenkovića.

Kazala je da je tuga, čemer i jad to što se bogate uvijek oni koji imaju veze s HDZ-om te je to nazvala izdajom nacionalnih interesa.

“Narod je očajan u Hrvatskoj, a i dobar dio javnosti je zgrožen korupcijskom hobotnicom, čijim aferama svjedočimo svaki dan. Nemojmo zaboraviti gospodina Škugora, koji je jako lijepo poslovao s premijerovim prijateljem, sve to pod pokroviteljstvom HDZ-a, obogatili su se umirovljenici Dane i Rada, a zbog njih danas naši građani plaćaju puno skuplje energente. Istovremeno, dobar dio umirovljenika kopa po smeću i ima mirovine nedostojne za život”, rekla je Glasovac.

O Plenkovićevoj izjavi vezano uz Inu, kaže:

“Kada govorimo o Ini, on (Plenković) govori kao da je to neka privatna kompanija, ali i da je ona privatna – reagiralo se i kod Agrokora. No Ina nije privatna kompanija. Ovo je kompanija koja je od državnog interesa RH, to je kompanija koju se uz pomoć mita predalo u ruke nekog drugog, ali i dalje je ostala u dobrom dijelu vlasništva RH i nas građana. Ako on nema ništa s tim, zašto Vlada predlaže predstavnike Nadzornog odbora, predstavnike Uprave? To su priče za malu djecu.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...