Grad objavio anketni upitnik, traže da stanovništvo sudjeluju u planu razvoja do 2027. godine

Grad Zadar u postupku je izrade Plana razvoja grada Zadra za razdoblje 2021. – 2027. godine koji predstavlja srednjoročni akt strateškog planiranja.

Kako bi uključili što veći broj sudionika i omogućili svim zainteresiranim dionicima da pod istim uvjetima daju svoj doprinos izradi nacrta Plana razvoja Grada Zadra do 2027. godine, izrađen je online obrazac – anketni upitnik čiji će se rezultati koristiti u kreiranju strateškog razvoja našeg Grada.

Područja interesa za razvoj Grada Zadra podijeljena su na kulturu i sport, socijalnu skrb i zdravstvo, odgoj i obrazovanje, gospodarstvo, održivi urbani okoliš i infrastrukturu i otočni razvoj.

Grad Zadar ovim putem poziva sve građane, poduzetnike, predstavnike institucija, ustanova, udruga, mjesnih odbora, predstavničkog tijela i sve ostale zainteresirane dionike s područja grada Zadra da ispune pripremljeni anketni upitnik, prema odgovarajućim područjima, koji je dostupan na sljedećoj poveznici: https://forms.office.com/r/AwLVTFdaVC.

Anketni upitnik bit će otvoren za ispunjavanje zaključno do 11. studenog 2022. godine.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...