Ivo Mikuličin voli i KK Zadar: “Ne može klub opstati bez velikog sponzora!”

Ugledni šibenski novinar u mirovini Ivo Mikuličin (75) veliki je zaljubljenik u košarku, nije mu draga samo Šibenka, već kako kaže i KK Zadar.

Šjor Ivo je bio i radio komentator na ondašnjem Radio Zagrebu, prenosio je i čuvenu utakmicu Šibenka – Bosna, 1983. godine, kada je na Baldekinu Šibenčanima nepravedno poništena titula.

Mikuličin nam je kazao kako nema ništa protiv Zadrana, te da je još davnih godina išao na utakmice u Zadar i to autostopom.

Siromaštvo klubova je puno veći problem nego rad HKS-a, naime, siromaštvo klubova se odražava na rad saveza, a pogotovo na reprezentaciju. Ne može KK Zadar živjeti samo od novca Grada Zadra, to je potpuna zabluda, klub ne može opstati bez velikog sponzora! Novi ljudi u košarci su sumnjičavi, jer kada neki sponzor želi uložiti svoj novac u klub, onda želi i svoj udio u upravljanju klubom. Gledao sam na televiziji ovu zadnju utakmicu protiv Mege, i nervirao se isto kao da sam rođen na Bilom Brigu! Vidio sam gotovo prazan Višnjik na toj utakmici i tugovao sam zbog toga, mislim da su i političke razmirice imale svoj negativni odjek i da je i zbog toga manji broj gledatelja. Nemam ništa protiv Zadrana, naime, još 1962. ili godinu kasnije, sam auto stopom išao na utakmice Zadra, i vraćao se brodom koji je je stajao u Biogradu, kazao je Mikuličin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...