Julie je ustvari marketinška djelatnica u turizmu i influencerica; Kadija iz TZ-a uz direktora: “To i je PR događaj”

Zadarska zračna luka pohvalila se odličnim turističkim rezultatima – prvi put u povijesti imaju milijun putnika. Pa su tako pred pozvanim kamerama nagradili djevojku koja je sletjela iz Bruxellesa.

No, Julie Fisser bila je tek statistica u protokolarnoj predstavi, baš kada je premijer stigao u posjet.

Da nije riječ o slučajnosti i to baš u trenutku kada stiže premijer, nego o namjerno tempiranom događaju, u Zemuniku i ne kriju.

Iz zadarske Zračne luke RTL-u su rekli kako oni u cijeloj situaciji ne vide ništa sporno. Milijuntog putnika su tvrde imali dva dana ranije, no ovakva obilježavanja događaju se, kažu, uvijek simbolički, kada je to organizirano, i nikada to ne bude doslovno milijunti putnik.

Mihaela Kadija, direktorica TZ Zadarske županije navodi:

“Žalosno je da se ovako jedno impresivno postignuće Zračne luke zasjenilo jednom takvom kontroverzom koja ustvari nije. Zaista se radi o jednom PR događanju”.

Mario Paleka, direktor TZ Grada Zadra navodi:

“Ne bih ja komentirao ništa vezano uz to, osim što mogu reći da bih htio zapravo istaknuti da Zračnoj luci Zadar želim još puno više uspjeha, iduće godine da dosegnemo brojku od 2 milijuna putnika”.

Na kraju se ispostavilo da je izbor pao baš na 23-godišnju Belgijku, influencericu, koja radi u turističkoj agenciji, pa će i to zaokružiti ovaj PR događaj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...