Jusup najavio Škrljevo i Megu i kazao: “Dobio sam papir od svojih pomoćnika, imamo informacije o Škrljevu!”

Trener košarkaša Zadra Danijel Jusup obratio se medijima pred dvije domaće utakmice u nizu koje unutar tri dana očekuju njegove igrače. Prva je na rasporedu već sutra s početkom u 18 sati u dvorani Jazine u sklopu 3. kola HT Premijer lige, kada u hram košarke stiže Škrljevo.

Jusup smatra kako su se odmorili nakon napornog puta iz crnogorskog Bara, te da će još vidjeti koliko će tko od igrača participirati u igri.

Mislim da će svi igrači biti spremni za Škrljevo, normalno treniramo i atmosfera u momčadi je u redu. Malo nas je put iscrpio, uspjeli smo se odmoriti i napraviti nekoliko dobrih treninga. Mikro traume poput sitnih ozljeda Drežnjaka i Jordana saniramo u hodu, obojica će za ponedjeljak i Megu sigurno biti spremni, dok ćemo za sutrašnju utakmicu i Škrljevo još vidjeti, jer moramo malo i kalkulirati zbog čestog ritma utakmica, međutim, ipak mislim da će sutra svi nastupiti. E sad, koliko će tko participirati u igri ostaje nam za vidjeti. Skauting za HT Premijer ligu rade moji pomoćnici, dok ja utakmice pogledam, ali poslušam njihove sugestije. Ono što sam primjetio je da Škrljevo ima dosta mladih igrača, dobio sam papir od svojih pomoćnika i imamo informacije o njima. Igramo na domaćem terenu u Jazinama i mi svaku utakmicu moramo ići na pobjedu, bez ikakve dileme! Vidjeli smo i protiv Bosca da nema laganih protivnika, jer sve te momčadi uđu sto posto protiv ABA ligaških klubova kada su izrazito motivirani. Ne radi se samo o tome da li ćemo utakmicu pobijediti ili ne, važno je i to da se netko i ne ozlijedi, jer ako se uđe labavo onda se vrlo često dogodi i povreda, a to je nešto najgore što se može dogoditi.

Jusup se potom okrenuo i utakmici 3. kola regionalne ABA lige s beogradskom Megom, u ponedjeljak 17. listopada u 18 sati u dvorani Krešimir Ćosić.

Protiv Mege će biti baš borba, kao i svaka utakmica, ABA liga je izuzetno jako natjecanje, to smo mogli vidjeti nakon prva dva kola. U regionalnoj ligi moramo biti na visokoj razini kako bi dobili utakmicu i to je pitanje hoćeš li je i dobiti! Mega je mlada i izuzetno talentirana momčad koja igra na energiju, u njihovim redovima su igrači od kojih se očekuje dosta u budućnosti. Njihova prednost je upravo ta energija, kao i poletnost, dok im je neiskustvo minus. Mi moramo gledati sebe i svoju igru, da pokušamo biti zdravi za utakmicu s njima, kao i da pokušamo biti u najboljem izdanju. Zamolio bih naše navijači da nas podrže kao i prošli put, jer nam stvarno pomažu, kazat ću kako u takvim susretima sitnice odlučuju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...