Legendarni Pudar o rođendanu Torcide za Antenu: “Oni su pokret! Odnos s njima je kao u pjesmi ‘Kad umrem umotan u bilo’!”

Navijačka skupina Torcida slavi 72. rođendan. Tim povodom Hajduk je na klupskim internetskim stranicama i na svojim društvenim mrežama objavio rođendansku čestitku navijačkoj skupini koja ga prati, u Hajdukov čestitki piše: HNK Hajduk Split od srca želi sretan 72. rođendan najstarijoj navijačkoj skupini u Europi, najboljim i najvjernijim navijačima, svim pripadnicima Torcide u Hrvatskoj i inozemstvu. Hajduk iznad svega, Torcida ispred svih, objavio je Hajduk.

Bivši legendarni vratar Hajduka Ivan Pudar (61), koji je za Hajduk branio od 1979. do 1986., i onda opet od 1987.-1990., te je bio i trener 2007. godine, za Antenu Zadar je rekao što njemu znači Torcida.

Bez Torcide Hajduk ne može živjeti! Takve navijače kao što ima Hajduk nema nitko, ne samo u Hrvatskoj, nego i šire.  Jednostavno, Torcida je pokret, koji daje Hajduku energiju kao da ima još tri dodatna igrača u momčadi! Moji odnosi s Torcidom krenuli su još davnih dana kad su mi skandirali: “Ivane javi se!” Uvijek smo imali dobar odnos, i na putovanjima mi kao igrači Hajduka, i oni kao navijači, pazili smo jedni na druge! To jako dobro zna stara garda igrača Hajduka, taj odnos je kao u pjesmi “Kad umrem umotan u bilo”, u kojoj se spominje: “pape i dida bili su Torcida”, ponosan je Pudar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...