Maja se obrušila na Marina iz Zadra: “Kakvo popravljanje gaća, ne možeš to pjevati ako nisi spreman”

Marino Marušić ima 29 godina i dolazi iz Zadra, a kad je stupio na pozornicu Supertalenta, mnogi su gledatelji na društvenim mrežama primijetili da im je poznat iz jednog drugog showa.

Naime, Marušić je topio kilograme u ‘Životu na vagi’.

”Vesela sam i vedra osoba, nekad pesimist, ali zapravo duboka vrsta optimista. Da imam talent pjevanja znam od malih nogu, ali nisam puno nastupao. Sramežljiv sam, ali kad sam u društvu malo pustim glas”, opisao se Marino Marušić prije nastupa u showu Supertalent, prenosi Večernji list.

”Najljepše je što pjevanjem uveselim sebe, ali i druge. Ovdje sam jer me moja majka prijavila. Nisam znao, iskreno, a da ne budem kukavica morao sam probati. Ne mislim da sam mamina maza nego sam malo nestašan cijeli život pa oni paze svi na mene doma. Jako mi je bitno ispuniti očekivanja moje obitelji danas, ali i meni bi puno značilo. Volio bih da oni budu ponosni, a i sve se na kraju uvijek dobro završi”, rekao je Marino koji je žiri pokušao osvojiti pjesmom ”Ti si mi u krvi” Zdravka Čolića, ali to mu nije uspjelo.

”Sviđaš nam se, prvo si nas baš iznenadio, ali kad je krenulo…”, iskreno je komentirao Fabijan, a s njim se složio i Davor.

Onda je došao red na Majin komentar!

”Jako si simpatičan, veseo. I netko tko izabere Čolića i ”Ti si mi u krvi”, ja sam pomislila da ćeš pomesti, ne možeš pjevati ”Ti si mi u krvi” ako za to nisi spreman. I scenski – kakvo popravljanje gaća, hlača. I meni nekad kosa visi, trepavica mi otišla, pukao mi nokat, ali ja sam ono, ajmoo, glumi. Kad ti je loše, dobro ti je kad te zub boli dobro ti je, nema raspadanja kad si na pozornici, je l’ ti jasno”, zaključila je Maja i dobila veliki pljesak!

Video pogledajte OVDJE.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...