Na Biograd Boat Showu predstavljen proizvod za prave hedoniste – vodeni madrac kojeg je nemoguće prevrnuti!

Biogradska marina Kornati sve do 30. listopada postaje centralno mjesto zaljubljenika i poduzetnika u nautici.

Među njima, posebno se ističe inovativan nautički gadget stvoren za uživanje, ali i razvijanje poduzetništva. Ako već niste, proizvod koji je već osvojio plaže od Zadra do Dubrovnika možete testirati na 24. Biograd Boat Showu!

iMatJet je jedinstven proizvod u svijetu nautike – predstavlja kombinaciju visokotehnološkog sportskog gadgeta i proizvoda za opuštanje u kojem će uživati i najveći hedonisti.

Ovaj vodeni madrac s elektromotorom snage 500 vata patentirao je njemački poduzetnik hrvatskih korijena, a premijerno je predstavljen na Boat Showu u Düsseldorfu. Radi se o proizvodu koji donosi tehnološke, ali i inovacije u poslovnom modelu, zbog čega podjednako oduševljava krajnje korisnike te poduzetnike u industriji vodene zabave.

Najveća prednost iMatJeta, kada je riječ o krajnjim korisnicima, su sigurnost, nenadmašna udobnost i jednostavnost korištenja. Ovaj vodeni madrac udoban je poput luksuzne ležaljke i potpuno stabilan – gotovo ga je nemoguće prevrnuti.

Dolazi s posebno konstruiranom pumpom uz koju se puni u nekoliko minuta, a elektromotorom upravljate iz udobnosti ležaljke – daljinskim upravljačem.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...