Netflix ima novu opciju koja će korisnicima olakšati prekide odnosa

Što učiniti ako vaš dosadni bivši partner još uvijek koristi vašu pretplatu na Netflix, a želite ga izbaciti na pristojan način? Netflix je jučer lansirao potpuno novu značajku koja bi mogla olakšati prekid svih veza s bivšim partnerima jednom zauvijek, prenosi Index.

Prijenos profila

Profile transfer, odnosno prijenos profila značajka je koja svakome tko koristi vaš postojeći račun omogućuje premještanje svog profila na novi račun, što uključuje sve personalizirane preporuke, povijest pogledanog sadržaja, popis i bilo koje druge spremljene postavke.

Dostupno za sve korisnike

Prijenos profila dostupan je od jučer za korisnike diljem svijeta koji će primiti obavijest kada ova opcija postane dostupna na njihovom računu. Kad značajka postane dostupna u vašoj regiji, sve što trebate učiniti je prijeći pokazivačem iznad ikone svog profila u padajućem izborniku u gornjem desnom kutu početne stranice. Odaberite opciju ‘Transfer Profile’ i to je to. Također, opciju možete isključiti u postavkama računa. Iz Netflixa su izjavili da je nova značajka vrlo tražena i definitivno možemo razumjeti zašto.

Lakši raskidi

Osim što pomaže u prekidima veza, tvrtka je također rekla da se nada udovoljiti širokom rasponu raskida, od cimera ili članova obitelji koji se iseljavaju do prekida prijateljstva, ali i ljubavnih brodoloma. Uvođenje ove opcije najnoviji je obračun streaming servisa protiv onih koji koriste tuđi račun bez plaćanja svojih obveza koji će sada biti pozvani da uspostave vlastito, zasebno plaćeno članstvo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...