Nova kolekcija zadarske dizajnerice Božene Bratović Smolić nosi naziv “Night spark”

Nova kolekcija zadarske dizajnerice Božene Bratović Smolić koja nosi naziv “Night spark” nudi mnoštvo novih komada i modela koji će zasigurno privući pažnju svih ljubiteljica mode.

Elegantni i nježni komadi savršeno skrojeni prema vašoj liniji tijela pomoći će  da u noći zasjate baš poput iskre.

Božena koja se inače “krije” pod imenom Becha design, svim zaljubljenicima u modu ovog je puta priredila niz dugih haljina, odijela, korzeta, ali i minica koje ponovno doživljavaju svojih pet minuta.

Kolekcija “Night spark” odiše ženstvenošću, a uz pomoć američkog i ruskog satena, čipke, svile i likre savršeno ćete istaknuti vaše obline.

U ovoj kolekciji mogu se pronaći komadi koji će zasigurno razbiti jesenje sivilo kao što su lila, pink i zlatna boja, ali i haljine s kojima ćete zasigurno zasjati u noći.

Svi komadi u kolekciji idealni su za sve nadolazeće svečane prigode. Zadarska dizajnerica ističe kako je neke haljine moguće naručiti i u drugim bojama.

Za kraj je bitno naglasiti kako showroom Becha design od sada možete potražiti na novoj adresi u Zadru, Veslačka 6, ali i kako novi showroom nije jedino iznenađenje koje je Božena pripremila za kraj ove godine. Pratite Becha design na društvenim mrežama kako bi saznali sve novitete zadarske dizajnerice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...