Predsjednik Zoran Milanović priznanjima nagradio šest djelatnika Policijske uprave zadarske

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, u sklopu obilježavanja Dana policije i blagdana njenog zaštitnika Svetog Mihovila, u petak je uručio priznanja djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova, a među nagrađenima je i šest djelatnika Policijske uprave zadarske.

Spomenicu domovinskog rata, za sudjelovanje u Domovinskom ratu dobio je djelatnik Denis Zurak iz Službe pravnih, financijskih i tehničkih poslova.

Spomenice domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu uručene su i službenicima policijski službenik Ivica Dučić, Služba kriminalističke policije, policijski službenik Ivica Ražov, Interventna jedinica policije, policijski službenik Milan Mikecin, Policijska postaja Zadar, policijski službenik Krešimir Čulina, Policijska postaja Benkovac-Obrovac i policijski službenik Damir Mikić, Postaja granične policije Gračac.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...