Revizija u KK Zadar uskoro gotova! Izvor iz kluba: “Vidjet ćemo na koji način namaknuti potreban novac!”

Kad će konačno biti gotova revizija u KK Zadar koju provodi jedna splitska revizorska kuća, to je pitanje koje zanima sve ljubitelje košarke u Zadru.

Svakako će se po završetku revizije preciznije znati što će klub poduzeti kako bi izašao iz financijskih dubioza.

Špekulira se o raznim iznosima kredita koje bi, navodno, KK Zadar trebao zatražiti nakon revizije.

Izvor vrlo blizak KK Zadru, koji je htio ostati anoniman, odgovorio nam je u kojoj je fazi revizija i zašto kasni.

Revizija će biti gotova do 1. studenog, kasnila je jer smo imali problem s dobavljačima, nisu nam se javljali na vrijeme, tako da nije bilo baš lako izbiti sve podatke. Nakon što vidimo što će pokazati revizija odlučit ćemo što ćemo dalje poduzeti, odnosno vidjet ćemo hoćemo li zatražiti kredit, pozajmicu ili novac iz gradskog proračuna, nešto od toga će biti! Samo je predstečajna nagodba 5 milijuna kuna, ponavljam još jednom, tek ćemo po okončanju revizije vidjeti na koji ćemo način namaknuti novac koji je potreban klubu, kazao nam je izvor iz KK Zadar.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...