‘Samo budi’; Boris Rogoznica izašao s novim singlom: “Pjesma nosi poruku da nikad ne odustajemo”

Glazba oduvijek ima pozitivan utjecaj na ljude, a u tu kategoriju od sada možemo ubrojiti i novi singl Borisa Rogoznice ‘Samo budi’, jer upravo njom poručuje ono što je današnjem čovjeku itekako potrebno kako bi sačuvao pozitivan stav prema sebi i životu, ‘Pjesma ‘Samo budi’ nosi pozitivnu poruku i optimizam za svakodnevne osjećaje zabrinutosti, tuge, nesigurnosti, straha, usamljenosti, nemira.

“Ona nosi poruku koja ohrabruje da u takvim trenutcima ne odustajemo, razmislimo još jednom o vlastitim vrijednostima, te da vjerujemo u sebe i bolje sutra”, poručio je Boris, jedan od onih glazbenika što se nikada nije bojao pokazati najiskrenije emocije u svom dosadašnjem stvaralaštvu, pa tako ni ovaj put.

Poznat je kao kantautor većine svojih pjesama, među kojima su ‘Rastvorio bih more’, ‘Neponovljiva’, ‘Sad i zauvijek’, ali i mnoge druge, pa tim više ne iznenađuje što je autorski pečat za glazbu i tekst stavio i na novi singl ‘Samo budi’, dok aranžman potpisuje Mihael Blum.

Kako bi cijela ova glazbena priča bila kompletna, pobrinuo se Jerko Marić koji je zaslužan za realizaciju video spota, a u snimljenim kadrovima Boris nosi glavnu ulogu.

‘Samo budi’ pisana je za sve nas kada trebamo nježnu riječ, utjehu, potvrdu da će sve biti dobro. Kada imamo osjećaj da se sve srušilo na nas, tada tople riječi ohrabrenja i razumijevanja imaju veliku vrijednost. Upravo u tome leži ideja ove pjesme, da nam poput prijatelja kojem vjerujemo, kaže kako će se sve riješiti s pozitivnim ishodom. Kako iza kiše uvijek dolazi sunce’, zaključio je Boris.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...