Sjajni rezultati Lucije Mijolović na SP u Portugalu! Trenerica Kurtin: “Očekuju je još tri utrke, nadam se da će se dobro odmoriti!”

Završen je treći natjecateljski dan 10. Svjetskog prvenstva u plivanju za osobe s Down sindromom koje se održava u Albufeiri (Portugal), na kojem nastupa i Lucija Mijolović iz PK Zadar, s njom je i trenerica Danijela Kurtin. Lucija je najprije osvojila srebrnu medalju u master kategoriji u utrci na 200 metara prsno, dok je bila osma u otvorenoj kategoriji u finalu. Na 100 metara slobodnim stilom zauzela je 35. mjesto u otvorenoj kategoriji, dok je u utrci na 100 metara u masters kategoriji na kraju bila na 12. poziciji. Dodajmo, kako je Lucija Mijolović u disciplini 50 metara prsno u OPEN kategoriji zauzela 13. mjesto, dok je zauzela drugo mjesto u T21 master 1 kategoriji. Luciju još posljednja dva dana SP-a očekuju nastupi u utrkama na 100 metara delfin, 100 metara mješovito i 50 metara kraul.

Trenerica Danijela Kurtin zadovoljna je nastupima Lucije, dodaje kako je uskoro očekuje i vrlo jaka utrka na 100 metra delfin.

– Danas imamo slobodan dan, iako vrijeme nije baš najbolje idemo na izlet i u razgledavanje grada! Nadam se da ćemo se dobro odmoriti i da će Lucija biti spremna, jer nam je sljedeća utrka na 100 metara delfin izuzetno jaka, vidjet ćemo kako će je odraditi, ipak očekujem da će proći sve u najboljem redu, kazala je Kurtin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...