Sljedeće godine na Netflixu serija Berlin, prednastavak hit serije La casa de papel

Sjajna vijest za sve fanove kradljivaca u narančastim kombinezonima – na male ekrane stiže serija Berlin. Netflix je predstavio prvi trailer za spin-off serije La casa de papel (Money Heist). Nakon velikog uspjeha originalne serije uslijedio je korejski spin-off, a sada Netflix nastavlja širiti franšizu.

Serija Berlin ujedno je i prequel originala, koji bi trebao pratiti lik Andrésa de Fonollosa, kradljivca koji nadimak dijeli s njemačkom metropolom.

Trailer ne otkriva mnogo o radnji serije Berlin, već nas upoznaje s glavnim likovima nove pljačke – Keilom, Cameronom, Roijom, Damiánom i Bruceom.

Budući da nova serija prati lik Berlina u njegovim mladim godinama, obožavatelji mogu očekivati otkrivanje više informacija o njegovom liku i djelu. U glavnoj ulozi ovoga puta bismo trebali vidjeti španjolskog glumca Pedra Alonsa, koji je i u originalnoj seriji utjelovio isti lik.

Po svemu sudeći na male ekrane će se vratiti i Professor, a radnja nove serije mogla bi se dotaknuti i odnosa između dvojice braće.

Berlinova tragični završetak dobro je poznat svim obožavateljima serije La casa de papel, a kako je započela njegova priča moći ćemo na Netflixu vidjeti sljedeće godine, prenosi portal Journal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...