Sutra na Stanovima veliki derbi! Banović: “HNL je rang koji naš klub zaslužuje!”

Sutra s početkom u 15 sati na igralištu Stanovi na rasporedu je veliki derbi devetog kola 3.NL-jug (četvrti rang natjecanja), u kojem HNK Zadar dočekuje Uskok iz Klisa. Bit će to dvoboj dvije prvoplasirane momčadi na ljestvici, Zadrani imaju 20 bodova, gosti iz Klisa imaju bod manje.

Igrači želimira Terkeša već osam utakmica ne znaju za poraz i imaju niz od četiri pobjede. Utakmicu sudi Luka Liković (Krvavac).

Igor Banović iskusni 35-godišnji veznjak HNK Zadra u derbiju poziva na oprez, jer gosti su opasni posebno u kontrama.

Dolazi nam nezgodni Uskok Klis, krenut ćemo od prve minute s namjerom da što prije postignemo zgoditak kako bi osvojili nova tri boda i nastavili pozitivan niz! Uskok igra visoki presing i skloni su nadigravanju, imaju nekoliko jako dobrih napadača. Moramo biti oprezni pogotovo na njihovu kontru i tranziciju u trenutku kada uzmu loptu na nekih 30, 40 metara od našeg gola. Dobro radimo na treninzima, zadatak nam je svaku utakmicu ići na pobjedu, učimo na greškama iz prošle sezone kada smo imali dosta kikseva, prije svega u gostima. Sutrašnja utakmica neće odlučiti konačnog pobjednika u prvenstvu, jer ima još dosta do kraja, jedino što ćemo u slučaju pobjede odmaknuti Uskoku na četiri boda, ali tu su još Zagora Unešić i Junak Sinj koji nas prate. Nadam se da će na Stanove doći i naši navijači, e sad, ne znam u kolikom broju, jer ovaj četvrti rang i nije baš mamac koji bi privukao publiku. Idemo godinu po godinu, stepenicu po stepenicu, nadam se da ćemo se što prije vratiti u HNL, jer to je liga koju naš klub zaslužuje, kazao je Banović.

U ostalim utakmicama devetog kola 3.NL-jug sastaju se od 15 sati:

Hrvatski vitez Posedarje – Neretva Metković
Vodice – Primorac Biograd
Zagora Unešić – GOŠK Dubrovnik
Junak Sinj – Zmaj Makarska
GOŠK Kaštela – Urania Baška Voda
Split – Kamen Ivanbegovina

Nedjelja od 15 sati:

Neretvanac Opuzen – Sloga Mravince

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...