Uprava Uskoka provocirala u loži, Zadar slavio! Iveljić: “Svaka čast našoj publici!”

Nogometaši HNK Zadra upisali su i svoju petu prvenstvenu pobjedu u nizu, te su ostali i dalje neporaženi u 3.NL-jug (četvrti rang natjecanja)!

Na igralištu Stanovi su pred 142 gledatelja u derbiju devetog kola pobijedili  Uskok iz Klisa rezultatom 1-0, zgoditkom Ivana Bubala iz jedanaesterca (61.), što mu je šesti pogodak ove sezone.

Sudac utakmice Luka Liković je u 59. minuti opravdano dosudio kazneni udarac, nakon što je gostujući igrač Matej Maretić povukao i srušio Bubala. Bubalo je bio smiren i desnom nogom je pogodio donji desni kut vratara Josipa Šoljića.

Nakon dosuđenog jedanaesterca digla se bura u svečanoj loži na Stanovima gdje inače sjede članovi uprave. Naime, nekolicina članova uprave Uskoka su počeli glasno protestirati: “sudac ma koji penal, sramota od suđenja… Zadrani ne treba vam ovo, ako želite maknut ćemo vam se svi odreda pa budite prvi na kraju!”.

Zaista su dužnosnici iz Klisa svojim učestalim dobacivanjima provocirali sve ostale prisutne u svečanoj loži, nepotrebno!

HNK Zadar je zadržao prvo mjesto na ljestvici sa 23 boda, Zagora Unešić ima 21, Uskok Klis 19 bodova i tako dalje.

U desetom kolu sljedeće nedjelje 23. listopada u 15 sati, HNK Zadar gostuje u Baškoj Vodi kod trinaestoplasirane Uranije.

Josip Iveljić, 25-godišni stoper Zadra zadovoljno je rekao:

Nastavili smo pobjednički niz, bila je teška i tvrda utakmica, gol smo postigli nakon opravdano dosuđenog penala! Kasnije su se gosti malo digli u igri, ali izdržali smo njihov pritisak. Razveselili smo naše navijače, nadamo se dalje nastaviti ovaj pobjednički niz. U prvom poluvremenu smo se mučili, jer smo znali da su oni otvorena ekipa i da će krenuti čvrsto. U početku je bilo malo međusobnog ispitivanja snaga, na kraju, hvala Bogu, nama idu tri boda! Svaka čast našoj publici, sve ih više dolazi i nadam se da će do kraja prvenstva tribine biti krcate, kazao je Iveljić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...