Velma će u novom Scooby-Doo animiranom filmu biti lezbijka

Tijekom posljednjih nekoliko dana na društvenim mrežama pojavili su se videozapisi koji prikazuju dijelove novog animiranog Scooby-Doo filma pod nazivom “Trick or Treat Scooby-Doo!”, a glavnu ulogu u njima ima lik Velme. Nakon ovog curenja dijelova filma u javnost potvrđeno je ono što je najavljivano – Velma će u filmu biti lezbijka.

Ranije se puno pričalo o tome da je Velma od samog početka zamišljena kao gej lik, a to su već jednom potvrdili James Gunn kao redatelj nekih ranijih filmova i Tony Cervone koji je na istim filmovima imao ulogu izvršnog producenta. “Velma je gej prema originalnom scenariju, ali studio toliko zanemaruje taj aspekt njenog lika da je na kraju priča došla do toga da u filmu ima dečka”, objavio je Gunn 2020. na Twitteru.

Dijelovi filma koji su se pojavili na društvenim mrežama ovoga puta potvrđuju kako su tvorci animiranog filma uspjeli ono što Gunn i njegovi suradnici ranije nisu. Kao ključan dokaz ističe se trenutak kad Velma upoznaje Coco Diablo, još jednog ženskog lika, i rumenim licem pokaže da se zaljubila, prenosi Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...