Vozači RTZ Zadar spremni za autoslalom u Dubrovniku; Ban: “Upisujemo i nove članove u klub, svi su dobrodošli!”

Nakon automobilističke super slalom utrke “4 rijeke” i Nagrade Toplica Lešće, vozače zadarskog AK “RTZ” uskoro očekuje novo natjecanje, i to u Dubrovniku. Međutim, ne smijemo niti zaboraviti sjajan rezultat Natana Petrova na 9. Nagrada Rogoznice u autoslalomu, koji je sa svojom “plavušom” Zastavom 101 pobijedio ispred Roberta Polića i Ivana Grozdanića. u klasi 4.

Predsjednik AK “RTZ” Zadar Goran Ban (42) s nestrpljenjem očekuje nove izazove svojih neustrašivih vozača, naravno, pobjeda je uvijek u prvom planu.

Pripremamo se za autoslalom utrku u Dubrovniku na improviziranoj cestovnoj stazi Mokošica koja je na rasporedu 22. i 23.  listopada. Radi se o zahtjevnoj utrci s preprekama. Od naših vozača nastupit će Valentino Raspović u  BMW-u ili Fiat Puntu i Jure Anić Milić u Fiat Puntu, još ne znam hoće li nastupiti i Natan Petrov u Zastavi 101. Plan nam je kao i ove godine, zadnjeg vikenda u ožujku 2023. godine organizirati Nagradu Grada Zadra na sjevernom parkiralištu ŠC Višnjik, gdje je prošli put bilo desetak tisuća gledatelja. Napomenuo bih, kako su u tijeku i prijave za upis novih članova u naš klub, upisujemo i maloljetnike u karting, uvjet je da roditelj potpiše dozvolu. Što se punoljetnih osoba tiče, potrebno je posjedovati vozačku dozvolu, dok je za natjecanje potrebno dobiti i valjanu licencu, i ono najvažnije, svaki novi član mora imati vlastiti automobil, svi su dobrodošli, kazao je Ban.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...