Vučetić o smrti mladića sa snimke: “Društvo je sve primitivnije, dobrote, istine, pravde i života je sve manje”

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Zadra, sveučilišni profesor filozofije i bivši saborski zastupnik Marko Vučetić na Facebooku se komentarom osvrnuo na slučaj 22-godišnjeg mladića Mladena Dulića iz Laktaša u BiH, koji se ubio nakon što je na TikToku i YouTubeu objavljen video “Molba za rad na benzinskoj pumpi” u kojem traži posao i popunjava prijavu, a zaposlenik benzinske ga ismijava i to snima.

“Smrt 22-godišnjeg mladića iz Laktaša u BiH, koji je izvršio suicid zbog objavljene snimke koja prikazuje kako on ispunjava prijavu za posao na benzinskoj pumpi dok mu se primitivac, radnik te pumpe, sadistički ruga, pokazuje, još jednom, da svaki primitivizam ubija – čovjeka, državu, društvo…

Država nam je sve primitivnija, biramo sve primitivnije političare, društvo je sve primitivnije, dobrote, istine, pravde i života je sve manje.

Naša država je zapravo benzinska pumpa koju vode sadistički primitivci”, napisao je Vučetić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...