Zadar igra dvije utakmice unutar 48 sati! Perković iz HKS-a: “Utakmice se mogu igrati samo od petka do nedjelje!”

Košarkaši Zadra već sljedećeg petka 7. listopada u 18 sati igraju u Zagrebu u dvorani Dražen Petrović utakmicu 2. kola HT Premijer lige.

Nakon toga kreću na daleko putovanje u Crnu Goru…

Povjerenik za natjecanje HT Premijer lige Božo Perković tvrdi kako se nije moglo izaći u susret Ciboni i Zadru za promjenom termina, iako oba kluba nakon međusobnog dvoboja za manje od 48 sati igraju svoje utakmice u Crnoj Gori.

Naime, očekuje ih dugo i iscrpljujuće putovanje.

Zadar gostuje u Baru u dvorani Topolica kod Mornara u nedjelju 9. listopada u 19 sati, očekuje ga drndanje autobusom od nekih desetak sati, dok Cibona istog dana u 17 sati gostuje u dvorani Morača u Podgorici kod Studentskog centra.

Perković tvrdi kako se termini ne mogu mijenjati, izuzev u izvanrednim okolnostima.

HT Premijer liga ima svoja pravila od kojih ne namjeravaju odustati.

Prema propozicijama natjecanja HT Premijer lige utakmice se samo mogu igrati samo petkom, subotom i nedjeljom. U izuzetnim situacijama utakmice se mogu igrati i neki drugi dan, ali klubovi za to moraju imati valjano opravdanje! Znači utakmice se mogu prebaciti za neki drugi dan samo u slučaju zauzetosti dvorane, dvostrukog program i televizijskog prijenosa, zaključio je Perković.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...