Zadranka Vanja Tokić osvojila prvo mjesto u kategoriji pro modela na Pro world cupu

Vanja Tokić, zadarska fitness kraljica pobijedila je na Pro world cupu osvojivši 1. mjesto u kategoriji pro modela , a osvojila je i pojas Superšampiona. Naša zlatna Vanja s ovime nastavlja nizati pobjede i obranila je naziv šampionke. Natjecanje se održalo u Kopru u Sloveniji u sklopu IBFF olimpia amateur natjecanja.

Presretna sam, ovo je kruna rada, truda i ljubavi. Hvala vam svima na ogromnoj podršci. Hvala sponzorima,  mojoj obitelji te predsjedniku IBFF federacije Dušku Mađareviću i Lariju Perusku izborniku IBFF Hrvatske. Svaka kaplja znoja i odricanje su se isplatili, svaki sat proveden na treningu i strogi režim prehrane. Ali kada se popenješ na binu, kada pročitaju tvoje ime kao pobjednika, kada primiš pobjednički pehar i medalju, vjerujte mi zaboravite sve teške trenutke koje često imate tijekom priprema. I svaki puta kao da je prvi.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...