Zdenko Babić ne želi mukte! Babić: “Zaboli me ku..c za njih i za besplatnu ulaznicu!”

Zdenko Babić (62) bivši košarkaš Zadra, ujedno i hrvatski branitelj, dao je svoje mišljenje o tome da li bi platio ulaznicu ili bi htio ući mukte na utakmice u dvoranu Krešimir Ćosić.

Zdene jesi li član Udruge veterana KK Zadar?

Nisam član i ne želim niti biti, uostalom, nije me ni briga za tamo nekom Udrugom veterana KK Zadar!

Pratiš li utakmice KK Zadar?

Gledam preko Tv, i mogu reći da mi se puno više sviđaju ovi momci što sad igraju, nego oni od lani. Lijepo igraju, ovo kako Zadar sada igra ima nekakvog smisla, u odnosu na prošlu sezonu. S trenerom Jusupom nisam baš nešto dobar, ali momcima je krenulo dobro, to je najvažnije, što će biti dalje ne znam.

Imaš li volje doći u dvoranu Krešimir Ćosić na neku utakmicu, evo i tvoj nekadašnji suigrač Ivica Obad uvijek je prisutan?

Da ti pravo kažem došao bih, ali glupo mi je sam doći na utakmicu, kao neki duh! Kažete Obad dolazi na utakmice? Ma briga me za Obada, on mi u životu znači isto koliko i onaj Turčin tamo od nekud, nemamu on i ja dodirnih točaka u životu.

Kako komentiraš rad Nadzornog odbora KK Zadar?

Prerano je za donositi zaključke, uostalom, nemam pojma koji su to profili ljudi i koji likovi.

Kao bivši igrač kluba, bi li kupio ulaznicu ili bi htio ući besplatno?

Ma kupio bih kartu kao svaki drugi navijač, zaboli me ku..c za njih i za besplatnu ulaznicu!


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...