Zgrablić predvodi misu na Bokanjcu za blagdan sv. Šimuna i Jude Tadeja

Knjiga “Tragovima sveca” – Zbornik u čast dr. sc. Jurja Batelje prigodom tridesete obljetnice rada postulatora kauze blaženoga Alojzija Stepinca bit će predstavljena u srijedu, 26. listopada u 19 sati u crkvi sv. Dimitrija u Zadru.

Duhovnu obnovu za mlade u crkvi sv. Frane u Zadru u četvrtak, 27. listopada s početkom u 20 sati predvodi don David Leskovar, studentski kapelan na Sveučilištu u Zagrebu. Susret se održava ususret svetkovini Svih svetih i uz početak nove akademske godine. Mladi će imati prigodu i za sakrament ispovijedi.

Blagdan sv. Šimuna i Jude Tadeja svečano se slavi u istoimenoj župi na Bokanjcu u Zadru u petak, 28. listopada. Svečano misno slavlje u župnoj crkvi na Bokanjcu s početkom 10,30 sati predvodi zadarski nadbiskup koadjutor Milan Zgrablić.

Nakon mise mons. Zgrablić će predvoditi i procesiju s kipovima svetaca koja će se ove godine prvi put održati ulicama kroz taj gradski predio, a ne samo oko crkve, kao dosada.

 

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...