Aco u problemima, ostao bez Luke Božića. Iz Zadra javljaju da mu je ozlijeđen mišić

Tek što je zakoračio u svoj četvrti mandat izbornika hrvatske košarkaške reprezentacije (ovaj put kao vršitelj dužnosti), Aleksandar Petrović suočio se s problemima. Naime, za dvije studenske predkvalifikacijske utakmice ostao je bez dvojice igrača koji su mu trebali biti nositelji nastojanja da se pobijede Austrija u Grazu (četvrtak) i Poljska u Zagrebu (nedjelja).

Nažalost, na zagrebačko okupljanje nisu stigli bivši NBA igrač, danas centar španjolskog Obradoira Dragan Bender, i trenutno najkorisniji igrač ABA lige, Zadrovo krilo Luka Božić.

Iz Zadra su javili da je Božić ozlijeđen (mišić) i da ga neće biti dva tjedna, pa je na njegovo mjesto uskočilo Splitovo krilo Lovro Runjić a Benderov španjolski menadžer je javio da njegovi štićenik mora iskoristiti ovu pauzu za odmor s obzirom da je ovog ljeta izašao iz jednogodišnje pauze zbog operacije koljena, prenosi Večernji list.

U Zagrebu se ekipa već okupila, a krilni-centar Zadra Dario Drežnjak, priključit će se po povratku s momčadi iz Beograda gdje Zadrani u ponedjeljak navečer igraju protiv Crvene zvezde.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...